Divi og andre skills

Siden sidst har jeg endelig fået prøvet en editor som DIVI som jeg jo ønskede. Det er sket ved at jeg nu hjælper til med siderne www.soenderjyllandshorsepark.dk og den tyske søsterside www.extremetrail.dk. Faktisk helt uden at jeg var målrettet i min søgen. Jeg må sige at jeg let bliver irriteret over DIVI da det er nogen gnideri med editorens funktioner og næsten helt håbløst med touchpad. Ellers rimelig let at finde ud af og billig!

Endelig har jeg fået sat nyhedsbrev op til laermedheste.dk Det var svært med et setup til DMARC, DKIM og SPF. og ja det lød også som volapyk for mig, men det er mailsettings der er nødvendige for at sende et fornuftigt nyhedsbrev ud. Det er muligheder som denne der gør mig så glad, at jeg får muligheden for at rykke lidt uden for min komfortzone og få klaret opgaven alligevel. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *